PERSONDATAPOLITIK

 

Denne persondatapolitik gælder for
Marketingsnedkeren – www.marketingsnedkeren.dk

 

DATAANSVARLIG

Den ansvarlige hos Marketingsnedkeren – www.marketingsnedkeren.dk
for korrekt indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger,
er Henrik Nørgaard Espensen, Østre Boulevard 12, 8930 Randers NØ.

 

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger skal jf. EU’s Persondataforordning opbevares sikkert og fortroligt.
Marketingsnedkeren prioriterer persondatasikkerhed meget højt, så du er sikker på,
at dine personlige oplysninger altid behandles efter persondatalovgivningen.

Indsamling, opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker
i overensstemmelse med persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computer og digitale systemer med begrænset adgang.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, når formålet de blev indsamlet med afsluttes.

 

DU HAR RET TIL

At få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig

At få urigtige oplysninger slettet
jf. persondataforordningens artikel 16

At få slettet dine oplysninger hos mig og en evt. databehandler
jf. persondataforordningens artikel 17

At få begrænset min behandling af oplysninger om dig
jf. persondataforordningens artikel 18

At gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger
jf. persondataforordningens artikel 21

At klage til Datatilsynet over min behandling af dine personoplysninger.
Se www.datatilsynet.dk

 

GRAFISK DESIGN, FOTOS, FILM OG LYD

Marketingsnedkeren producerer bl.a. grafisk design, fotos, video og lyd.
Jeg har ejendomsretten over alle produktioner, og jeg gemmer derfor alle filer,
så længe det er relevant. Alle personer, der medvirker på fotos og i film
har givet samtykke til at medvirke.

Jeg gemmer alt grafisk design, fotos, film og lyd på min computer og laver backup
på eksterne harddiske, der opbevares sikkert. Det giver dig mulighed for altid at få filer,
du måtte have mistet. Jeg sender filer med færdigt arbejde via tredjepartsoftware,
og deler derfor dine kontaktoplysninger og filer med disse:

Pixieset
online galleri med adgangskodebeskyttelse
gennemgang og bestilling af fotos til redigering
galleri og dine kontaktoplysninger slettes efter levering af færdigredigerede fotos

WeTransfer
online email program
levering af grafisk design og færdigredigerede fotos og film
link med grafisk design, fotos og film og dine kontaktoplysninger slettes efter 7 dage

Outlook
e-mail program
levering af små filer som f.eks. tekster

Jeg bruger logoer for mine kunder, udtalelser fra mine kunder og eksempler på opgaver
produceret for mine kunder på min webside og i min markedsføring på sociale medier og print.
Dette sker altid kun med mine kunders skriftlige samtykke, der til enhver tid
kan tages tilbage ved at kontakte mig på email henrik@marketingsnedkeren.dk

 

WORDPRESS, SOCIALE MEDIER, GOOGLE OG MAILCHIMP

Marketingsnedkeren løser online opgaver for kunder. Jeg designer websider i WordPress
og samarbejder med NordicWay omkring hosting af webhotel. Jeg vil derfor dele dine
kontaktoplysninger og indhold til websiden med NordicWay.

Hvis jeg køber domæne på dine vegne, sker dette hos DK Hostmaster som jeg også vil
dele dine kontaktoplysninger med.

Hvis jeg på vegne af dig opretter profiler og annoncer på Google og sociale medier
samt nyhedsbreve i MailChimp, vil jeg også dele dine kontaktoplysninger.

Såfremt jeg skal producere og publicere indhold til medier på vegne af dig,
så vil det ske med dig som afsender.

Jeg opbevarer dine passwords sikkert på min computer og i min Google Chrome
Internetbrowser. Alle passwords slettes, når kunderelationen ophører.

 

KUNDEINFORMATIONER

Er du kunde hos mig, indsamler og behandler jeg administrative oplysninger om dig.
I overensstemmelse med Bogføringsloven opbevarer jeg dine kundeinformationer i minimum 5 år.
Hvis vores samarbejde efter 5 år er ophørt, så sletter jeg dine kundeinformationer.

Alle fysiske materialer og filer udleveret fra kunder til mig behandles og opbevares fortroligt.
Materialer og filer returneres ved opgavens afslutning eller samarbejdets ophør.

Jeg bruger regnskabsprogrammet Dinero til fakturering, og jeg vil derfor,
på min personlige side, der er beskyttet med adgangskode, dele dine
kundeinformationer med Dinero. Dinero opbevarer dine kundeinformationer
i overensstemmelse med Persondataloven.

 

MARKETINGSNEDKEREN INDSAMLER ONLINE
OPLYSNINGER OM BRUGERE PÅ TO MÅDER:

Cookies

Oplysninger som brugeren selv indtaster

Email

Kontaktformular – WPForms

Nyhedsbrev – MailChimp

 

COOKIES

Jeg bruger cookies på www.marketingsnedkeren.dk.

Nogle cookies kræver dit samtykke. Andre cookies kræver ikke samtykke,
hvis de er nødvendige for at levere den tjeneste, du ønsker at bruge.

Cookies er små tekstfiler, der identificerer din computer, tablet eller mobiltelefon,
din geografiske placering, hvilke websider du besøger og hvilke funktioner du bruger på websider.
De gemmes på din computer, og kan både være en hjælp for dig og for mig. Det gør det nemt for dig,
at finde de websider du har besøgt. Det gør det muligt for mig, at se om du har besøgt min webside,
og hvordan du har brugt min webside. Jeg bruger informationerne til statistik,
til at gøre din brugeroplevelse bedre og til annoncering.

Alle oplysninger indsamlet via cookies på www.marketingsnedkeren.dk behandles fortroligt.

Jeg anvender på www.marketingsnedkeren.dk services fra andre virksomheder –
Google Analytics, WPForms, MailChimp, Facebook, Instagram og LinkedIn.
Disse services kan også gøre brug af cookies.

Hvis ikke du ønsker cookies, kan du indstille din browser til at blokere for cookies.

Du kan via dette link også definere hvilke cookies, du tillader på din computer.

Hvis du blokerer cookies, kan det betyde, at du ikke kan se alt på websiden, at websiden
ikke fungerer optimalt og at annoncer bliver mindre relevante for dig og gentages oftere.

 

EMAIL

Når du sender mig en email, gemmer jeg dine kontaktinformationer og indhold i emails
for at kunne kontakte dig og fremadrettet kunne dokumentere korrespondancen.
Email korrespondance slettes 5 år efter din seneste kundeopgave.

 

KONTAKTFORMULAR

Når du udfylder og sender kontaktformularen på www.marketingsnedkeren.dk,
accepterer du, at blive kontaktet af Marketingsnedkeren.

Jeg anvender dine indtastede oplysninger til at kontakte dig og besvare din henvendelse.

Jeg bruger WPForms til indsamling af din mailadresse, dit navn og din besked.
Når du udfylder kontaktformularen på www.marketingsnedkeren.dk,
giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til WPForms og behandles
af WPForms. WPForms sender efterfølgende en e-mail til mig med dine indtastede oplysninger.
Dine indtastede personoplysninger opbevares kun, indtil jeg har besvaret din henvendelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilbagetrække dit samtykke,
kan du til enhver tid kontakte mig på henrik@marketingsnedkeren.dk.

 

NYHEDSBREV

Når du på www.marketingsnedkeren.dk tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at modtage
nyhedsbrev fra Marketingsnedkeren 1-2 gange om måneden. Indholdet i nyhedsbrevene vil være
inspiration, tilbud, invitationer og konkurrencer. Det er gratis at abonnere på nyhedsbrevet.

Jeg anvender dine indtastede oplysninger, e-mailadresse og navn, til at sende dig nyhedsbreve og
lave statistik ift. nyhedsbreve. Dine indtastede personoplysninger opbevares
så længe, du abonnerer på nyhedsbrevet.

Jeg bruger MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser samt udsendelse af nyhedsmails.
Når du tilmelder dig som abonnent på mit nyhedsbrev, giver du samtidig tilladelse til,
at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik.
MailChimp registrerer i forbindelse med nyhedsbreve blandt andet om modtagerne
åbner nyhedsbreve og klikker på links i nyhedsbreve. Oplysningerne bruger jeg
til at forbedre min service og målrette og tilpasse indhold i nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid afmelde dig som modtager ved at klikke på afmeld i bunden
af nyhedsbrevet. Efter afmelding modtager du ikke flere nyhedsbreve, og dine
personoplysninger slettes. Anonymiserede data til statistiske formål slettes ikke.


Prisvindende bæredygtig freelance
marketing konsulent i Randers

Logo for freelance marketingkonsulent og freelance marketing konsulent i Randers Marketingsnedkeren
Eftersyn – Strategi, Rådgivning og Sparring
Tekst – Grafisk Design – Websider – Fotos & Film
Sociale Medier – Google – PR – Loyalitet – Kampagner
Promotion / Swag / Merchandise – Messer – Events

Cookie IndstillingerJa Til Alle