Om mig

Jeg har altid drømt stort og haft en stor lyst til udvikling.
Derfor har jeg i dag mange kompetencer og erfaringer.

Det startede på Gudenåen

Et sommerferiejob i 1999, på turbåden ‘Den Grimme Ælling’ blev starten på en lang rejse med marketing.

Hurtigt fik jeg ansvaret for driften. Det inkluderede marketing. Der lavede jeg min første grafiske opgave – en brochure. Siden har jeg designet stort set alt, der kan designes grafisk. Turbåden blev en stor succes.

Jeg uddannede mig efterfølgende til markedsføringsøkonom (med speciale i kommunikation og multimedier). Dengang var
online marketing næsten ikke-eksisterende. Siden er der sket meget, og jeg har bl.a. uddannet mig indenfor online marketing og grafisk design.

SE MINE SERVICES

20 år med drømmejobs

Jeg har gennem min karriere været privilegeret med jobs som mange drømmer om, og jeg har haft nogle af de bedste læremestre.

Jeg har bl.a. været så heldig at starte min karriere som kontaktassistent i reklamebureauet Ogilvy, der blev skabt af mit store idol, ’The Father of Advertising’, David Ogilvy.

Jeg har skabt uendeligt mange resultater og meget udvikling i mange store virksomheder. Jeg har været marketingchef, PR og kommunikationschef og kreativ chef / bureauchef. Jeg har erfaring med næsten alle discipliner indenfor marketing i både B2B, B2C og B2G virksomheder. Derfor har jeg nu nøglerne til alle afdelinger i reklame/marketingbureauet.

Min store erfaring, kreativitet og værktøjskasse bruger jeg nu til at skabe effektiv marketing for mine kunder til alle medieplatforme.

SE MIN PORTFOLIO

Min passion er min drivkraft

Marketing er et håndværk, der giver mig mulighed for at arbejde med to egenskaber, der i kombination er sjældne, men som jeg er så heldig at være beriget med: Min kreativitet og min evne for at skabe struktur.

Intet er umuligt i min verden, og mit glas er altid halvt fyldt. Med en viljestyrke af titanium, en nysgerrighed større end Peter Pedals, en kreativitet mere sprudlende end vulkanen Etna, og en bevidsthed om at hvad jeg gør i dag, kan jeg gøre bedre i morgen, kommer jeg altid i mål og bliver bedre og bedre.

SE MINE PRISER

Bæredygtighed er et must

Miljø og klima ligger mig meget nært. Jeg tager derfor ansvar for bæredygtige løsninger.

Sammen med Klimatræ og Plant et Træ planter jeg et træ for hver 2. fakturerede time, køber grøn strøm fra vedvarende energikilder, bruger FSC certificeret printerpapir, bruger FSC certificeret papir eller genbrugspapir til tryksager, genbruger emballager til forsendelser og køber så vidt muligt brugt inventar og IT-udstyr.

Jeg vil løbende tilføje nye bæredygtige løsninger.
Ingen er perfekte, men vi har alle et ansvar.

Jeg har valgt at støtte Klimatræs og Plant et Træs arbejde, da de arbejder med forskellige projekter indenfor klima og bæredygtighed. Redskabet er altid plantning af træer.

Ved at plante træer gennem Klimatræ bidrager du til bedre klima, bæredygtig skovdrift og bæredygtigt tømmer.

Ved at plante træer gennem Plant et Træ bidrager du til bedre klima, undervisningsskove, frugtplantager ved daginstitutioner, skove og bytræer. Træer betales af mit honorar.

Læs mere om Klimatræs gode arbejde her

Læs mere om Plant et Træs gode arbejde her

VÆLG DEN RIGTIGE MARKETINGKONSULENT

Kom tættere på mig

En ting er, at man er fagligt dygtig. En anden ting er, hvordan man er som menneske. Begge er vigtige for mig, så her giver jeg dig et lille indblik i, hvem jeg er privat.

Jeg bor sammen med min datter, Silja, i huset Bakkely i Dronningborg ved Randers. Det er også her, jeg har mit showroom, som du er velkommen til at besøge for en inspirerende snak om marketing. 

Jeg er naturmenneske og lever meget værdibaseret – køber økologisk – primært plantebaseret – og vægter dyrevelfærd og bæredygtighed højt.

En anden af mine store lidenskaber er fotografering, og som en del af Marketingsnedkeren tilbyder jeg derfor også professionel fotografering. Se mere på www.henrikespensen.dk

Jeg har altid haft et meget aktivt liv. Min nysgerrighed har ført mig ud i mange sportsgrene, men i dag er det løb, mtb, rulleskøjter og sup, der giver energi til min krop og hjerne.

Nå ja, så elsker jeg også at arbejde med træ. Planlægningen af opgaven, den kreative proces, formgivningen, det organiske materiale, duften af træet, glæden over resultatet. Et dejligt håndværk – ligesom marketing – derfor navnet Marketingsnedkeren. Jeg går ofte i værkstedet for at snedkerere.

KONTAKT MIG
Henrik har en holistisk og detaljeret tilgang til Marketing, Retail og Business generelt. Henrik har en kombination af evner, der gør at han både har store analytiske evner, stor forretningsforståelse, journalistens nysgerrighed og grundighed. Med det evner han at omsætte viden til letforståelige budskaber, der matcher målgrupperne og understøtter salgsaktiviteterne.
Sales Manager, ProShop Europe
Peter Bræmer
Henriks flid, kreativitet og indsats på opgaverne ligger markant over det forventelige, og han bliver på opgaven til det aftalte er løst. Henrik er en kompetent projektleder, og en virksomhed kan med fordel bede Henrik om løsningssvar på kreative vanskelige opgaver.
Adm. direktør, Bertoni
Preben Merrild Angelo
Super fin at samarbejde med, lyttende, koncentreret, og et utroligt kreativt empatisk menneske med mange eksekverbare ideer.
Manager, Koitz Animation & Graphics
Henrik Koitzsch
Jeg har sat pris på Henriks faglige omhyggelighed og dygtighed. Henrik er hårdtarbejdende, kreativ, fokuseret og har været i stand til selvkørende at løse alle de opgaver han blev stillet og ofte på en meget initiativrig måde. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at give Henrik den allerbedste anbefaling.
Business Development Director, Cobham
Torben Leon Sørensen
Inspiring, effective and full of energy. Henrik assisted our sales force to perform even better. A strong recommendation from here.
Area Sales Manager, Lyngsoe Systems
Sven Schlösser
Henrik er en ihærdig, pligtopfyldende og ambitiøs mand, der til enhver tid forsøger at skabe det bedste resultat ud fra de stillede forudsætninger. Jeg kan varmt anbefale Henrik!
Operations Manager, Proshop Europe
Britta Alstrup
Henrik har i hans tid i PILGRIM udrettet mange og flotte resultater. Hans arbejde har altid været af meget høj kvalitet, og han har 100% styr på ressourcer, timing, opfølgning og prioritering. Nøgleordene for Henriks arbejde er effektivitet, struktur, detaljeorientering, engagement og kreativitet.
Marketing Manager, Pilgrim
Rikke Friis Ingoe

Hvordan kan jeg hjælpe dit brand?

KONTAKT MIG
Grafisk design
Kampagner
Events
Websider & SEO
Sociale medier
Eftersyn
Tekst
Loyalitet
Strategi
Google
PR
Rådgivning & Sparring
Fotos & Film
Messer
Skilte

Prisvindende bæredygtig freelance marketingkonsulent i Randers

Menu

Logo for freelance marketingkonsulent og freelance marketing konsulent i Randers Marketingsnedkeren

Services

Portfolio

Priser

Om Mig

Blog

Kontakt

Find vej

Marketingsnedkeren

Østre Boulevard 12

8930 Randers NØ

CVR nr. 42 95 31 05

Følg mig

Vigtige genveje

Handelsbetingelser

Persondatapolitik

Kontakt

Mobil 27 24 65 53

henrik@marketingsnedkeren.dk

Copyright Marketingsnedkeren.

Webdesign by www.marketingsnedkeren.dk

Cookie IndstillingerJa Til Alle