Services

Jeg tilbyder en bred vifte af services, der løfter dit brand og din virksomhed.
B2B, B2C, B2G og D2C.
Grafisk design
Kampagner
Events
Webdesign og SEO
Sociale medier
Eftersyn
Tekst
Loyalitet
Strategi
Google
PR
Rådgivning & Sparring
Fotos & Film
Messer
Skilte

Grafisk design

Jeg har et skarpt grafisk øje og Adobe Illustrator, InDesign, PhotoShop og Premiere Pro er min hjemmebane. Jeg har designet næsten alt, der kan designes grafisk, og jeg har et kæmpe arkiv af materialer, der kan vejlede og inspirere dig. Jeg kan både lave dit grafiske design og hjælpe med kontakt til trykkeri m.fl. Jeg hjælper også med udvikling af visuel identitet og designmanual.

Grafisk design
Produktion

Tekst

Min værktøjskasse er fyldt til bristepunktet, og jeg har i spandevis af erfaring med at skrive tekster, der får opmærksomhed, engagerer, forfører, forklarer, sælger og/eller er SEO venlige. Jeg er storyteller, og jeg elsker at finde og fortælle de gode historier.

Tekstforfatter
Tekster til alle former for marketing

Fotos & Film

Vi lever i en visuel verden, der både er online og offline. Kampen om kunderne er enorm. Derfor har køberne brug for hurtigt at kunne vælge, og det hjælper fotos og film med. Content med relevante fotos eller film får 94% mere opmærksomhed end content uden. De visuelle elementer er derfor de vigtigste elementer i din markedsføring. Jeg har mere end 20 års erfaring som professionel fotograf og storyteller, og jeg er certificeret dronepilot. Jeg hjælper dig med visuelt at formidle din virksomhed, medarbejdere og produkter på den bedst mulige måde, så du når dine mål.

Foto  (+ redigering og fritlægning)
Film (+redigering)
Content til websider og sociale medier

Webdesign & SEO

Det er vigtigt, at kunderne kan finde dig, og at dit udstillingsvindue er indbydende. Jeg kan designe din nye flotte webside med fokus på brugervenlighed, synlighed, hastighed, mobiloptimering (mere end 54% af al trafik til websider kommer fra mobil), trafik og konverteringer. Jeg kan skrive de gode tekster og tage de lækre fotos til din webside. Jeg kan tilmed stå for den daglige drift og SEO optimere din webside, så du kommer i top 10 på side et på Google, hvor brugerne foretager 99,1% af alle kliks.

Indkøb af domæne, evt. tema og webhotel
Webdesign (WordPress)
Daglig drift af websider
SEO (Søgeordsanalyse, SEO tekster)

Google Ads

96% af danskerne søger på Google, og op til 60% af al trafik til websites kommer fra Google. Det er derfor selvsagt vigtigt, at du bliver fundet her. Faktisk kan du med god SEO spare op til 87% på erhvervelse af en ny kunde. Men du skal findes på side 1, hvor 99,1% af alle kliks på Google foretages. Det bedste er en placering i top 5, da 81% af alle klikker her (nr. 1: 40%, nr. 2: 18%, nr. 3: 10%, nr. 4: 7% og nr. 5: 5%). Det kan dog være svært at komme i top på Google indenfor nogle brancher og søgeord. Her er Google Ads et godt alternativ, der kan få dig i top med det samme. En Google annonce giver dog i gennemsnit kun det samme antal kliks som en placering som nr. 10. Men en ekstra gevinst her er synlighed.

Søgeordsanalyse
CPA og CPC beregninger
Google Ads (Annoncer) / kampagner

PR

Den bedste reklame er gratis reklame. Med god PR kan du for et meget lavt budget få stor eksponering. Der er aldrig nogen garantier med PR, men jeg har mange succeser med både pressemeddelelser, product placement og influencere. Det har resulteret i masser af eksponering i tv, i film og online samt spaltepladser i aviser og magasiner. Jeg finder den rigtige vinkel, skriver den gode pressemeddelelse, finder eller tager de gode fotos, udpeger de rigtige medier og sørger for den rette timing.

Pressemeddelelser
Mediekontakt
Influencerkontakt

Loyalitet

Når en kunde skriver sig op til at modtage markedsføring fra dig, så er du nået langt. Faktisk åbner mellem 20 og 40% kundeklub e-mails - antallet afhænger af branchen og indholdet i e-mails. Jeg har været ansvarlig for flere store kundeklubber. Jeg arbejder med nyhedsbreve i MailChimp, og kan hjælpe dig med alt fra design af skabelon til produktion af indhold og opsætning og udsendelse af nyhedsbreve. Jeg kan efterfølgende også undervise dig i MailChimp.

Strategi – Etablering af kundeklub – Design af nyhedsbrevskabelon – Redaktør på nyhedsbreve – Udsendelse af nyhedsbreve – Drift af kundeklub – Undervisning i MailChimp

Promotion, SWAG & Merchandise

Jeg har fået produceret masser af armbånd, badges, bolcher, kuglepenne, chokolader, jakker, nøgleringe, poloshirts, musemåtter, notesbøger, polo shirts, tasker, t-shirts, vandflasker, vingummier og meget mere. Også julegaver. Jeg kender branchen og kan source produkter hos leverandører i Danmark eller udlandet for dig, lave logodesign, og jeg kan klare indkøbet for dig.

Sourcing
Logodesign
Indkøb

Kampagner

Jeg har bl.a. været ansvarlig for markedsføringen af både Pilgrims og Bertonis butikker worldwide samt været marketingchef i bl.a. eBay, Lyngsoe Systems og ProShop Europe. Jeg har derfor skabt uendeligt mange udtryks- og effektfulde butiks- og kundekampagner. Jeg har sågar modtaget en branche 'Oscar' for en kampagne målrettet mod C-level management. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til grafisk design til sourcing af kampagneartikler og leverandører, til produktion, pakning og distribution.

Butikskampagner (B2C)
Kundekampagner (B2B og B2G)

Sociale medier

Jeg har arbejdet professionelt med sociale medier næsten siden deres opstart. Jeg kan rådgive dig om medievalg, hjælpe dig med at lave en strategi, opsætte dine profiler, lave annoncer og skabe engagerende indhold, der forvandler dine følgere til kunder.

Strategi
Valg af sociale medier
Opsætning af profiler
Daglig drift af sociale medier
Annoncering / kampagner

Messer

Jeg har arrangeret messer over hele verden, har selv designet de fleste, har lavet grafisk design til alle og har også været med til opbygning af nogle. Så jeg kan enten lave din messemanual og være ansvarlig for alt i.f.m. med din messe, eller jeg kan hjælpe dig med delelementer.

Invitationer
Design af messestand
Grafik til messestand
POS materialer
Kundeevent
Projektledelse

Events

Jeg har et kæmpe katalog med mange succesfulde events i ind- og udland, jeg gennem årene har arrangeret og deltaget i. Alt fra mindre events med begrænsede budgetter til store events i millionklasssen. Interne og eksterne events. Jeg er fuld af gode idéer, og jeg kan både være din sparringspartner og gennemføre din event fra start til slut.

Butiksevents 
Produktlanceringer
Kundeevents
Messeevents

Eftersyn

Det er altid sundt at få et par friske øjne på. Jeg kan gennemgå dine marketingaktiviteter, dine kontaktpunkter og analysere dine kunders rejse, og komme med forslag til forbedringer og udvikling.

Alle marketingaktiviteter
Kontaktpunkter
Kunderejse

Strategi, Rådgivning & Sparring

Uden en plan og et mål er man som et skib uden kompas eller navigation på åbent hav. Man sejler i blinde. Jeg er din vækstkonsulent, og hjælper dig med at skabe det vigtige fundament for alle dine marketingaktiviteter.

Brainstorming / Idéudvikling – Kreativ sparring – Strategisk sparring – Definering af målgruppe – Definering af kpi’er – Positionering – Marketingplan – Årshjul – Konceptudvikling – Visuel identitet

Skilte

Som butik, café, restaurant mm. handler det i høj grad om at bruge den ældste form for marketing - at skabe opmærksomhed og tiltrække kunder fra gaden. Derfor er dit gadeskilt super vigtigt. Det er nemlig det første indtryk potentielle kunder får af din forretning, og altså her du skal skille dig ud fra dine konkurrenter og signalere alt det, din forretning er. I mit værksted producerer jeg skilte i træ, der matcher din forretning. Med tryk eller tavlelak.

Gadeskilte i træ

Hvordan kan jeg hjælpe dit brand?

KONTAKT MIG
Grafisk design
Kampagner
Events
Websider & SEO
Sociale medier
Eftersyn
Tekst
Loyalitet
Strategi
Google
PR
Rådgivning & Sparring
Fotos & Film
Messer
Skilte

Prisvindende bæredygtig freelance marketingkonsulent i Randers

Menu

Logo for freelance marketingkonsulent og freelance marketing konsulent i Randers Marketingsnedkeren

Services

Portfolio

Priser

Om Mig

Blog

Kontakt

Find vej

Marketingsnedkeren

Østre Boulevard 12

8930 Randers NØ

CVR nr. 42 95 31 05

Følg mig

Vigtige genveje

Handelsbetingelser

Persondatapolitik

Kontakt

Mobil 27 24 65 53

henrik@marketingsnedkeren.dk

Copyright Marketingsnedkeren.

Webdesign by www.marketingsnedkeren.dk

Cookie IndstillingerJa Til Alle